CMC werkgroepen

Voor specifieke onderwerpen zal de CMC een (tijdelijke) werkgroep instellen. Momenteel zijn de volgende werkgroepen ingesteld:

Werkgroep VKAM

Deze werkgroep behandelt alle onderwerpen op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu, en is een voortzetting van de technische werkgroep Arbo en Milieu.

Werkgroep Reservisten

Reservisten vanuit de verschillende Defensieonderdelen komen hierin samen om te spreken over het reservistenbeleid en daaraan gerelateerde zaken. Lees meer over de Werkgroep Reservisten.

Werkgroep Gezondheidszorg

De Werkgroep Gezondheidszorg ondersteunt en adviseert de CMC in haar werkzaamheden door conceptadviezen op te stellen over gezondheidszorg gerelateerde onderwerpen die op het overlegniveau van de CMC liggen. Daarnaast ondersteunt de CMC Werkgroep Gezondheidszorg met haar deskundigheid de CMC in het overleg met de Secretaris-Generaal van Defensie.

Andere werkgroepen

Er bestaan ook CMC werkgroepen voor de onderwerpen HR Transitie, IT, F&C, Duiken, en Vastgoed. Meer weten? Neem contact op met de CMC door een email te sturen naar cmc@mindef.nl.

Nieuws over CMC werkgroepen