Platform Medezeggenschap

Ben jij als MC-lid al lid van het Platform Medezeggenschap? Het platform heeft recentelijk een metamorfose ondergaan.

Sinds kort heeft het Platform Medezeggenschap een nieuwe vormgeving en is de informatie geherstructureerd. Hiermee is geprobeerd de omgeving gebruikersvriendelijker te maken voor de leden. De functionaliteiten van het oude platform zijn ook in de nieuwe omgeving terug te vinden.

Wegens migratie naar SharePoint 2019 is het oude Platform Medezeggenschap niet meer te benaderen. Het nieuwe platform vind je door in Mulan binnen de browser Microsoft Edge te gaan naar:𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐧𝐞𝐭 (𝐑𝐨𝐦𝐞) > 𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐞π₯ > 𝐌𝐞𝐝𝐞𝐳𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧𝐬𝐜𝐑𝐚𝐩 πƒπžπŸπžπ§π¬π’πž > 𝐏π₯𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐌𝐞𝐝𝐞𝐳𝐞𝐠𝐠𝐞𝐧𝐬𝐜𝐑𝐚𝐩.

Het Platform Medezeggenschap is voor en door MC-leden. Net als de oude omgeving, is ook de nieuwe omgeving alleen te benaderen als je lid bent van het platform. Zijn er collega MC-leden die het platform nog niet kunnen benaderen? Dan kunnen zij een mail sturen naar medezeggenschap.defensie@mindef.nl.

Mis je nog iets op het Platform? Of wil je een suggestie doen voor een verbetering? Geef dit dan door op mailadres medezeggenschap.defensie@mindef.nl.