Afscheid secretaris Jan Vermeulen

1 april vond de laatste commissievergadering plaats van secretaris Jan Vermeulen. Na zijn jarenlang inzet voor Defensie, de medezeggenschap en de CMC, gaat hij vanaf vandaag genieten van zijn welverdiende pensioen.

Ooit begonnen als onderofficier en specialist op het gebied van munitie, stroomde Jan later door naar burgerambtenaar bij de Defensie Materiaal Organisatie (DMO), om zijn carrière daar te eindigen als projectleider van materieel- en munitieprojecten. Jan is toegankelijk, betrokken en iemand die bouwt aan en handelt naar vertrouwen. Als voorzitter van de Defensieonderdeel Medezeggenschapscommissie DMO en secretaris van de Centrale Medezeggenschapscommissie kreeg hij op die wijze veel gedaan.

Officieel gaat Jan pas in september uit dienst, maar tot die tijd heeft hij voldoende verlof staan om nu al afscheid te nemen. Hoewel dit enkel nog een digitaal afscheid was, want zodra het weer mogelijk is gaat er zeker nog een fysiek afscheid plaatsvinden. Namens de CMC dank voor jouw tomeloze inzet Jan!